Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Kreativ garn
CVR-nr. 26141745
Jyllandsgade 58, 6700 Esbjerg
mail@kreativgarn.dk
20210051 

Betaling
Du kan betale på følgende måde:

 • Betalingskort (Dankort, Visa og Master) – pengene hæves først når din vare afsendes
 • Bank overførsel  – her sendes din vare når pengene er overført
 • Mobilpay opkrævning – her sendes din vare når pengene er overført
 • Kontant eller mobilpay ved afhentning i Danmarksgade 25A, baghuset, 6700 Esbjerg

Alle priser er i DKK (danske kroner)

Levering i Danmark

Vi tilbyder følgende leverings metoder i Danmark:

Forsendelse til DAO Pakkeshop + DAO Home

 • Ved køb under 499,- kr. koster det: 29,- kr.
 • Ved køb over 499,- kr. er forsendelse gratis for dig.

Forsendelse til GLS Pakkeshop

 • Ved køb under 499,- kr. koster det: 29,- kr.
 • Ved køb over 499,- kr. er forsendelse gratis for dig.

Forsendelse til GLS – home

 • Ved alle køb koster det: 54,- kr.

Forsendelse med Postnord:

 • Pris afhænger af vægt

Afhentning på vores adresse: Danmarksgade 25A, baghuset, 6700 Esbjerg

Levering – Udland

Forsendelse med Postnord:

 • Pris afhænger af vægt

Leverings tider:

Vores normale leverringstid er 1-3 dage for forsendelser. Bestiller du inden kl. 15 forventer vi at kunne levere fra dag-til-dag. Har du mulighed for at afhente på vores adresse, så skal vi blot have din ordre senest aftenen før.

Hvis dele af din ordre har længere leveringstid, så fremsendes ordren først når alle varer et klar til levering.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os pr. mail (mail@kreativgarn.dk). I din meddelelse skal du blot skrive at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du må ikke have brudt emballagen, eller f.eks. prøvet at bruge garnet. Det er også vigtigt at de originale bandaroler er på garnet.

Efter forudgående aftale er det muligt at returnere hele garnnøgler, hvis du har købt for mange til dit garnprojekt.

Du vil i den forbindelse få refunderet garnets pris. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købs beløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leverings form, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Jyllandsgade 58

6700 Esbjerg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, efter forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Du skal dog være opmærksom på at garn ofte vil indeholde små knuder, og løse tråde. Fejl og mangler derudover kan du naturligvis reklamere over.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Jyllandsgade 58

6700 Esbjerg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf. nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kreativ garn og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.Har du oprettet et login hos Kreativ garn slettes dine oplysninger naturligvis ikke før du ønsker at slette konto’en.

Den dataansvarlige på www.kreativgarn.dk er Katharina Schlein. Har du spørgsmål til hvilke oplysning vi har registreret om dig, så er du velkommen til at sende en mail: mail@kreativgarn.dk

Vi videregiver ikke oplysninger om dig til uvedkommende.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til: mail@kreativgarn.dk – emne “Klage”. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. (https://www.forbrug.dk/klagemuligheder/)

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24.01.2020