Ito – Noro

DKK 325,00

Ito – Noro

DKK 325,00

(Plus fragt)

Vær opmærksom på at garnets farve på din skærm kan afvige fra virkeligheden – kontakt mig hvis du er i tvivl.

Ito fra Noro er et chunky og blødt garn af uld, der ligesom de øvrige NORO garner er med lange farveskift.

Ito har et lækkert varieret og spændende udtryk, med ujævnheder der giver et flot udtryk. Garnet skifter farve naturligt og graduerer mellem lyse og mørke toner, som giver det færdige strik et fedt udtryk.

Noro Ito er perfekt til både huer, vanter og bløde sweatre på pind 5.0 mm.

Vægt: 200 gram

Kvalitet: 100% new zealandsk uld
Strikkefasthed (10 x 10 cm) = 13 x 18 m
Strikkepinde nr 4,5 – 5 mm
Nøgle med 200 g (ca 400 m).
Håndvask ved 30 C / tørres fladt

Garnforbrug til dametrøje (M) ca 600 gram

Om NORO

I følge Eisaku Noro, stifter af NORO, har Japanere altid holdt af naturens uensartethed. Dette er baggrunden for NORO garns filosofi. Naturlige fibre har nogle særlige egenskaber som mennesket ikke kan kopiere. Eisaku Noro ønsker at bibeholde disse egenskaber i hans garn. Når han fremstiller uldgarn bruger han forskellige længder og tykkelser af uld for at frembringe en struktur der minder om fårets uensartede uld. Dette opnås ved at bruge håndkraft og gamle spinde maskiner så det naturlige uld fiber ikke over-behandles.

Urenheder i ulden fjernes forsigtigt ved håndkraft, uden brug af kemiske behandlinger. Dette er både godt for ulden og især for miljøet.

Alt uld der bruges til fremstilling af garnerne er fra økologiske farme i bl.a. Australien, Falklands øerne og Sydafrika. Designer og stifter Eisaku Noro er personlig involveret i kontrol med alle aspekter af produktionen, fra besøg på farmene til de anvendte maskiner og farvnings processer. Dette er for at sikre at produkterne er så øko-venlige som muligt.

Behandlingen af ulden, såsom friktion og varme, svækker fibrene. Ved at minimere behandling af ulden undgår man at ødelægge strukturen i ulden, og samtidig er det til stor gavn for miljøet.

Vægt 0,2 kg
Noro Ito

Zama 01, Abiko 02, Yubari 03, Bizen 04, Uruma 06, Daisen 12, Nabari 13, Sukomo 16, Usuki 20, Mitsuke 21, Narita 33, Maebashi 34, Fukuoka 35, Noshiro 36, Toki 37, Gamagōri 38, Matsuyama 40, Kitakyushu 41, Beppu 42, Kōnan 43, Shimonoseki 44, Kobe 48, Taksaki 54, Abashiri 61, Ishikari 66