-24% 

Bachi – Tanabe (udgår)

DKK 225,00

(Plus fragt)

Vær opmærksom på at garnets farve på din skærm kan afvige fra virkeligheden – kontakt mig hvis du er i tvivl.

Kun 4 tilbage på lager

Med de lange farveskift som strikkere og hækler elsker ved NORO garnet, er Bachi en chunky garn af 100% new zealandsk uld det kommer i store nøgle på 200 gram

Bachi fra NORO er perfekt til en vamset sweaters, kraftige sjaler og tilbehør.

Vægt: 200 gram

Kvalitet: 100% new zealandsk uld
Strikkefasthed (10 x 10 cm) = 13 x 18 m
Strikkepinde nr 5,5 – 8 mm
Nøgle med 200 g (ca 240 m).
Håndvask ved 30 C / tørres fladt

Garnforbrug til dametrøje (S) ca 1000 gram

 

Om NORO

I følge Eisaku Noro, stifter af NORO, har Japanere altid holdt af naturens uensartethed. Dette er baggrunden for NORO garns filosofi. Naturlige fibre har nogle særlige egenskaber som mennesket ikke kan kopiere. Eisaku Noro ønsker at bibeholde disse egenskaber i hans garn. Når han fremstiller uldgarn bruger han forskellige længder og tykkelser af uld for at frembringe en struktur der minder om fårets uensartede uld. Dette opnås ved at bruge håndkraft og gamle spinde maskiner så det naturlige uld fiber ikke over-behandles.

Urenheder i ulden fjernes forsigtigt ved håndkraft, uden brug af kemiske behandlinger. Dette er både godt for ulden og især for miljøet.

Alt uld der bruges til fremstilling af garnerne er fra økologiske farme i bl.a. Australien, Falklands øerne og Sydafrika. Designer og stifter Eisaku Noro er personlig involveret i kontrol med alle aspekter af produktionen, fra besøg på farmene til de anvendte maskiner og farvnings processer. Dette er for at sikre at produkterne er så øko-venlige som muligt.

Behandlingen af ulden, såsom friktion og varme, svækker fibrene. Ved at minimere behandling af ulden undgår man at ødelægge strukturen i ulden, og samtidig er det til stor gavn for miljøet.

Vægt 0.2 kg