Kanzashi – Mitaka (10)

DKK 225,00

(Plus fragt)

Vær opmærksom på at garnets farve på din skærm kan afvige fra virkeligheden – kontakt mig hvis du er i tvivl.

Kun 5 tilbage på lager

Kanzashi er en af NORO’s nyeste designs. Garnet har boucle struktur, der gør den perfekt som ekstra pift til strikkede trøjer, tørklæder og andet tilbehør. Kanzashi har det samme smukke lange farveskift som Bachi, så nu kan du vælge din favorit farve-mix i både Bachi og Kanzashi.

 

Vægt: 150 gram

Kvalitet: 30% Mohair, 30% Silke, 23% Uld, 14% Rayon, 3% Polyamide
Strikkefasthed (10 x 10 cm) = 12-15 x 18 m
Strikkepinde nr 5,5 – 8 mm
Nøgle med 150 g (ca 210 m).
Håndvask ved 30 C / tørres fladt

Garnforbrug til dametrøje (M) ca 750 gram – 5 bundter

Om NORO

I følge Eisaku Noro, stifter af NORO, har Japanere altid holdt af naturens uensartethed. Dette er baggrunden for NORO garns filosofi. Naturlige fibre har nogle særlige egenskaber som mennesket ikke kan kopiere. Eisaku Noro ønsker at bibeholde disse egenskaber i hans garn. Når han fremstiller uldgarn bruger han forskellige længder og tykkelser af uld for at frembringe en struktur der minder om fårets uensartede uld. Dette opnås ved at bruge håndkraft og gamle spinde maskiner så det naturlige uld fiber ikke over-behandles.

Urenheder i ulden fjernes forsigtigt ved håndkraft, uden brug af kemiske behandlinger. Dette er både godt for ulden og især for miljøet.

Alt uld der bruges til fremstilling af garnerne er fra økologiske farme i bl.a. Australien, Falklands øerne og Sydafrika. Designer og stifter Eisaku Noro er personlig involveret i kontrol med alle aspekter af produktionen, fra besøg på farmene til de anvendte maskiner og farvnings processer. Dette er for at sikre at produkterne er så øko-venlige som muligt.

Behandlingen af ulden, såsom friktion og varme, svækker fibrene. Ved at minimere behandling af ulden undgår man at ødelægge strukturen i ulden, og samtidig er det til stor gavn for miljøet.

Vægt 0.2 kg