-19% 

Kagayaki – Asakura #7

DKK 129,00

(Plus fragt)

Vær opmærksom på at garnets farve på din skærm kan afvige fra virkeligheden – kontakt mig hvis du er i tvivl.

Kun 7 tilbage på lager

Noro Kagayaki garnet er en blød blanding af uld, bomuld, silke og viskose, og har et rå-silke lignende look.

Kagayaki er i skønne farver, der kan bruges til beklædning og accessories som du kan bruge året rundt uden det bliver for vamset og varmt.

Kagayaki garnet er også super til flotte tørklæder og smukke tæpper til dit hjem. Garnet kommer i 100 gram bundter med 200 meter garn i hver.

Indhold: 40% uld, 24% bomuld, 18% silke og 18% viskose

Strikkefasthed (10 x 10 cm) = 14 x 22 m
Strikkepinde nr 4,5 – 5 mm
Nøgle med 100 g (ca 200 m).
Håndvask i kold vand / tørres fladt

Garnforbrug til dametrøje (M) ca 600 gram

 

Om NORO

I følge Eisaku Noro, stifter af NORO, har Japanere altid holdt af naturens uensartethed. Dette er baggrunden for NORO garns filosofi. Naturlige fibre har nogle særlige egenskaber som mennesket ikke kan kopiere. Eisaku Noro ønsker at bibeholde disse egenskaber i hans garn. Når han fremstiller uldgarn bruger han forskellige længder og tykkelser af uld for at frembringe en struktur der minder om fårets uensartede uld. Dette opnås ved at bruge håndkraft og gamle spinde maskiner så det naturlige uld fiber ikke over-behandles.

Urenheder i ulden fjernes forsigtigt ved håndkraft, uden brug af kemiske behandlinger. Dette er både godt for ulden og især for miljøet.

Alt uld der bruges til fremstilling af garnerne er fra økologiske farme i bl.a. Australien, Falklands øerne og Sydafrika. Designer og stifter Eisaku Noro er personlig involveret i kontrol med alle aspekter af produktionen, fra besøg på farmene til de anvendte maskiner og farvnings processer. Dette er for at sikre at produkterne er så øko-venlige som muligt.

Behandlingen af ulden, såsom friktion og varme, svækker fibrene. Ved at minimere behandling af ulden undgår man at ødelægge strukturen i ulden, og samtidig er det til stor gavn for miljøet.

Vægt 0.2 kg